Fysik

energi

27. oktober 2012 af jonasbay123 (Slettet)

Hej kunne godt bruge hjælp. på forhånd tak

Vi ser på et system, hvis termiske energi får tilvæksten Eterm2-Eterm1 , vi skal nu beregne følgende eksempler Eterm2-Eterm1 , og forklare om den termiske energi vosker eller aftager.
a. Vi har disse oplysninger A= 24J    Q=73J


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. oktober 2012 af hesch (Slettet)

Forstår ikke dine notationer, men hvis tilvæksten = Eterm2 - Eterm1, og Eterm2 > Eterm1, så er tilvæksten voksende.

( Hvad er A og Q ? )


Skriv et svar til: energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.