Fysik

energi

28. oktober 2012 af jonasbay123 (Slettet)

vil lige høre og den er rigtig regnet på forhånd tak

Beregn den energi, som skal tilføres for at fordampe 8,0 L vand.
Vi tager denne formel
?E=m*Lf
VI kender massen = 8kg
Lf(vand)=2257 kj/kg
Vi indsætter nu tallene i formlen
  ?E=8 kg*2257 kj/kg
=  18056 Kj


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det forudsætter, at den pågældende mængde vand allerede er varmet op til 100C.

Det er vigtigt at skrive enhederne korrekt. Enheden for energi er 1J, ikke 1j , og præfixet for 1000 er k (kilo), ikke K. Resultatet kommer ud i kJ, ikke Kj .


Svar #2
28. oktober 2012 af jonasbay123 (Slettet)

Tak for responsen


Skriv et svar til: energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.