Fysik

Energi

28. oktober 2012 af jonasbay123 (Slettet)

Energien blev tilført ved afbrænding af træ. Der frigives typisk en energi på 15•106 J pr. kg træ, som afbrændes.

d) Hvor mange kg træ skal der mindst bruges for at producere 100.000 kg salt?'

Jeg ved der bliver brugt 18056*105 kJ for at producere 100.000 kg salt

¨På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. oktober 2012 af kapper1764 (Slettet)

Først skal du have omregnet 15*106 J = 1590 J til kJ.

Dette gøres ved at dividere med 1000, da der går 1000 J på 1 kJ.

1,590 divideres så med 18056*105 = 1.805.600.000

1.805.600.000 / 1,590 = 1.135.597.484,27673 kg træ

:-)


Skriv et svar til: Energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.