Fysik

Noget om stående bølger.

01. november 2012 af dops (Slettet)

Er igang med en rapport om stående bølger, hvor en af opgaverne går på, at finde den teoretiske sammenhæng mellem frekvens og snorspænding for en stående bølge.

Måden man skal gøre det på er at indsætte formel B i formel A og herefter skulle det komme til at ligne noget med Y = ax. 

FormelA = f0= V / 2L

FormelB = V = Kvadratrod(S/u)

Hvor S = snorspæning og u =  snorens masse  (kg) per længde (meter)

Jeg er lidt i tvivl her, så sprøger efter hjælp.


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. november 2012 af Jerslev (Slettet)

#0: Du kender v fra formel B.

Indsæt det i stedet for v i formel A.


Skriv et svar til: Noget om stående bølger.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.