Matematik

Ligninger (skæringspunkt ???)

08. november 2012 af XX88XX (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, håber i vil hjælpe??

Disse fire linjer skærer hinanden i 4 punkter, aflæs hvilke?

Kan i se hvor de her punkter (udregnet fra ligninger) skærer hinanden i et kordinatsystem??

(2,3)

(0,4)

(4,6)

(0,6) 

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

         ... to punkter kan ikke skære hinanden


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2012 af peter lind

Det er meningsløst at tale om at punkter skærer hinanden. De kunne evt. ligge på samme sted; men det gør disse punkter ikke.


Svar #3
08. november 2012 af XX88XX (Slettet)

Hvad? Der er 4 punkter?


Svar #4
08. november 2012 af XX88XX (Slettet)

Jamen jeg har fået de 4 punkter ud af de nedenstående ligninger, skal der være flere punkter ud af dem??

 

a)  y1 = 1/2 x + 2

b) y2 = -x+4

c) y3 = 1/2 x + 4

d) y4 = -x+6


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det ligner en fortsættelse af denne opgave fra i går

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1261994

hvor du inden da havde fået hjælp til to opgaver af samme type. Man skal beregne to punkter på hver linie og så tegne linien gennem hvert punktpar.


Skriv et svar til: Ligninger (skæringspunkt ???)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.