Matematik

b) Bestem for enhver værdi af c antallet af løsninger til ligningen f(x)=c

13. november 2012 af blackangelofnemesis (Slettet) - Niveau: B-niveau

En funktion, f , er givet ved
f(x)=3/4x^4 + x^3 - 3x^2 + 3

a) Bestem de lokale ekstrema for f (x) . <-- har jeg gjort

b) Bestem for enhver værdi af c antallet af løsninger til ligningen f(x)=c

Nogen som kan hjælpe med opgave b? Jeg har lavet a'eren, så det er ikke noget problem. :)

 

Mange tak for dem, som end vil prøve at hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2012 af peter lind

Brug resultatet fra første spørgsmål til at lave en grov skitse af funktionen. For en given værdi af c er det antal skæringer med mellem grafen og linjen y=c


Skriv et svar til: b) Bestem for enhver værdi af c antallet af løsninger til ligningen f(x)=c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.