Matematik

hvad giver x^2*x^2

14. november 2012 af ebae (Slettet) - Niveau: C-niveau

nogle der kan fortælle mig om x2 gange x2 giver

går i anden ud med hinanden eller giver det x4

f.eks. hvad giver x2*(-3x2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

x2 · x2 = x2+2 = x4

Benyt potensregnereglerne.

x2 · (-3x2) = -3·x2·x2 = -3·x4


Svar #2
14. november 2012 af ebae (Slettet)

mange tak for svaret!


Skriv et svar til: hvad giver x^2*x^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.