Matematik

Hastighed

15. november 2012 af tottemusen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kunne meget godt bruge noget hjælp til denne opgave! Tak på forhånd :-) 

Opgaven lyder følgende: 

En partikel bevæger sig på en ret linje. Den strækning s(meter), partiklen har bevæget sig til tidspunkt t(sekunder), er givet ved: s(r)=r( 2/3)

a: Bestem det tidspunkt, hvor partiklens hastighed er 2 m/s


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Mener du ikke

s(t) = t·(2/3)   ?

Eller nok snarere noget andet (for den kan aldrig få den ønskede hastighed)?

Benyt, at hastigheden er  v(t) = s'(t) .


Svar #2
15. november 2012 af tottemusen (Slettet)

Jo, beklager! 


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Men hvad er så det korrekte udtryk for s(t) ?


Skriv et svar til: Hastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.