Matematik

hjælp til en opgave hurtigt.

16. november 2012 af madas (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa jeg har en opgave som jeg kan slet ikke finde ud af, har brug for hjælp til det, hvis nogen kan forklare mig hvordan man laver den. Da jeg slet ikke forstår opgaven præcis.

A) en funktion f er givet ved

f(x)=x^2+2*ln(x)

bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet (1,f(x)).


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2012 af grænseværdi (Slettet)

tangentligningen i (x0, f(x0))

       y = f (x0) + f '(x0) • (x - x0)

 Hvad er tangentligningen i (1, f(1)

       y = ..


Svar #2
16. november 2012 af madas (Slettet)

Kan du forklare det lidt mere grundigere:)?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. november 2012 af grænseværdi (Slettet)

  f(x) = x2+2 • ln(x)

    find

          f '(1)

          f (1)

   og sæt ind

       y = f(1) + f '(1) • (x - 1)


Svar #4
17. november 2012 af madas (Slettet)

Nu har jeg forstået bedre felicity:) tak for hjælpen:)


Skriv et svar til: hjælp til en opgave hurtigt.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.