Matematik

Find integral

18. november 2012 af ???gæt (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen, som kan hjælpe mig med, at finde integralet af denne her

Vedhæftet fil: Integral 2.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2012 af Kulka1 (Slettet)

Indfør en hjælpefunktion med nævneren. 

t=2x3+x2-2x+4 => dt/dx=6x2+2x-2 <=> dt=(6x2+2x-2)*dx <=> 1/2 dt = (3x2+x-1)*dx

Substituer det nu ind i integralet. 


Skriv et svar til: Find integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.