Kemi

Tryk hjælp :)

18. november 2012 af AFG-Z (Slettet)

Hej kan du hjælpe :) så du mega sød ;)

En tør luftmasse med trykket p = 0,73 atm og en temperatur T = 285,15 K har følgende sammensætning (målt i volumenprocent): 78,1% N2, 20,9% O2, 0,964% Ar og 0,0378% CO2. Beregn dels partialtrykket af CO2, dels stofmængden af CO2 per volumenenhed (mol/m3).

Jeg har fundet det partielle tryk for COdet giver følgende:

PCO2 = 0,000378*0,73atm=0,000276atm

Men det andet del r jeg forvirret med :(

På forhånd tak ;)


Skriv et svar til: Tryk hjælp :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.