Matematik

funktioner og integralregning

18. november 2012 af solsorten1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan hjælpe med nogle af opgaverne i PDF'en det, drejer sig om:

Opgave 3b

Opgave 4b og 4c

Vedhæftet fil: Leopard.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #1
18. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

3b. Glaspartiets højde h som funktion af bredden b er

h = f(b/2) - 8 .

Udregn selv arealet A = h·b .

4b. Længden a er forskellen mellem x-koordinaterne for punkterne A og B, og længden b er forskellen mellem de samme punkters y-koordinater.

4c. Beregn rumfanget af vandet i søen ved at beregne arealet mellem de to grafer og gange det med søens dybde. Divider vandets rumfang med pumpens kapacitet.


Svar #2
18. november 2012 af solsorten1 (Slettet)

for 4b når jeg regner længderne ud får jeg hhv. a = 25,27 & b = 20,82, men b ser meget længere ud end a.


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

OK. jeg fik vist også forklaret det omvendt. Her er det korrigeret fra #1:

4b. Længden b er forskellen mellem x-koordinaterne for punkterne A og B, og længden a er forskellen mellem de samme punkters y-koordinater.

Så skal du blot bytte om på de to talværdier.


Skriv et svar til: funktioner og integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.