Matematik

forkort mest muligt er 45/55=

18. november 2012 af lema1305 (Slettet)

hej jeg er ny her håber i kan hjælpe mig. det er det der står på en af opgaverne. jeg gå i 7 klasse


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2012 af PeterValberg

forkort både tæller og nævner med 5

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2012 af mathon

 

             45      45:5        9
             --- =  ------   =   --
             55     55:5        11


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. november 2012 af PeterValberg

som du kan se, kan tælleren og nævneren forkortes med 5,
hvorved du "ender" med brøken 9/11, som ikke kan forkortes yderligere

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: forkort mest muligt er 45/55=

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.