Matematik

isoler m

22. november 2012 af Martine22 (Slettet) - Niveau: B-niveau

isoler m i udtrykket: 1/m+2=3


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2012 af mathon

  
        Sæt parentes(er), så både du og vi kan se, hvad du mener.

        Mange "matematik"problemer er "parentes"problemer/tolkningsproblemer,
        som viser, at spørgeren ikke selv har tilegnet sig opgaveteksten.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2012 af mathon

 

                      1)      (1/m)   +   2  =  3

                      2)      1/(m+2)  =  3                       
                                                                        ?


Skriv et svar til: isoler m

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.