Matematik

nogen der kan hjælpe?

23. november 2012 af mia890 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej allesammen:-)

er der nogen der kan forklare mig hvorfor dette regnestykke giver 44

-2(-7 - 4) *(-5 + 7) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2012 af hbhans (Slettet)

-2(-7 - 4) *(-5 + 7) = -2*(-11)*2 = +22*2 = 44


Svar #2
23. november 2012 af mia890 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen men hvorfor skal -7 og -4 plusses sammen? når der er et minus tegn imellem??


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2012 af hbhans (Slettet)

Når man mangler 7 æbler og opdager at man mangler 4 æbler mere, så mangler man ialt 11 æbler.


Svar #4
23. november 2012 af mia890 (Slettet)

oh på den måde! så selvom der er et minus tegn skal det plusses alligevel?


Svar #5
23. november 2012 af mia890 (Slettet)

-7-4 = -11  tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Man adderer de to tal (-7) og (-4). Summen af de to tal er lig med -11 ;

(-7) + (-4) = -(7 + 4) = -11


Skriv et svar til: nogen der kan hjælpe?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.