Matematik

Differentier f(x)=3x^2+2x+5

26. november 2012 af Pandalakrids (Slettet)

Hej hvordan differentierer jeg  f(x)=3x2+2x+5 ?

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2012 af 123dr (Slettet)

f'(x) = 3*2x + 2


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. november 2012 af PeterValberg

brug reglen herunder på alle led

samt

hvor k er en kontant

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Differentier f(x)=3x^2+2x+5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.