Matematik

Funktion

26. november 2012 af Missperfec (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej,

 

Har lige et spørgsmål.

Hvad var det nu sammenhængen mellem lineære funktioner og deres grafer var?

Var det, det med at når man fx har denne funktion F(x) = ax+ b, så starter med på b på y aksen og hver gang man går en ud så skal man går x gange op eller ned?

 

Er virkelig forvirret og det haster

 

på forhånd taak:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2012 af mette48 (Slettet)

Det er næsten rigtigt

Var det, det med at når man fx har denne funktion F(x) = ax+ b, så starter med på b på y aksen og hver gang man går en ud så skal man går a gange op eller ned?


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. november 2012 af cami541a (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. november 2012 af mette48 (Slettet)

#2 der er en fejl i det #0 skrev. Læs teksten i stedet for at gætte hvad der står.


Svar #4
26. november 2012 af Missperfec (Slettet)

Hej

#2 Hvad er det jeg har gjort/ sagt forkert?

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. november 2012 af cami541a (Slettet)

Du har skrevet at så går man x gange op eller ned, men det a man går op eller ned, men jeg tror nu også det var det du mente.

 

hvis fx du har dunktionen f(x)=3x+2

i dette tilfælde så skal du selvfølgelig starte på tallet 2 på y-aksen, og derefter gå 3 op for hvert gang du har gået en mod højre.


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.