Matematik

rumfang

27. november 2012 af wittenjohan (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej alle har et spørgsmål som lyder : beregn rumfanget af kassen det er l*b*h, men så står der at hver terning har en kantlængde på 3cm


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. november 2012 af peter lind

Det betyder at l=b=h = 3 cm


Skriv et svar til: rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.