Matematik

"=" inde i parantes

27. november 2012 af laura122 (Slettet)

Hej alle,

Jeg sidder med en opgave jeg ikke kan forstå..

 

f(x)=x3 (= x * x2)

 

Problemet er at jeg ikke forstå det "=" tegn inde i parantesen.

MVH Laura


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det er en forklarende parentes, der giver et hint om at betragte x3 som x·x2 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. november 2012 af charlie1111 (Slettet)

x=x^1            <=>    x^1*x^2=x^(1+2)=x^3


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. november 2012 af SuneChr

2a  (= 2·a)

d.v.s.  (= det vil sige)

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3 (non-sequitur?)


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. november 2012 af SuneChr

# 3 og 4

               "det vil sige"   ⇒   "d.v.s."

"d.v.s."  =  "de viises steen"

 

 


Skriv et svar til: "=" inde i parantes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.