Fysik

Formel spg.

28. november 2012 af KaldmigKalle (Slettet) - Niveau: A-niveau

E_resistor=R*I^2*t

Q=m*c*deltaT

 

Kan man sige: 

R*I^2*t = m*c*deltaT

Og derefter isolerer delta T ?? Hvis ja, hvorfor? 
Jeg er i gang med en fysikopgave, hvor vi skal finde en temperaturstigining i en resistor. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. november 2012 af Jerslev (Slettet)

#0: Du skal have et argument for, at E_resistor = Q.

Hvis du har det, så gælder din formel.


Svar #2
28. november 2012 af KaldmigKalle (Slettet)

Jeg søger efter argumentet. Jeg slog det op, og der blev sagt følgende, at E_resistor=Q. Jeg forstår bare ikke sammenhængen. 


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. november 2012 af Jerslev (Slettet)

#2: Hvad sker der med den energi, som afsættes i resistoren?


Skriv et svar til: Formel spg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.