Matematik

Hvordan differentieres y(t)^2 + t^2

02. december 2012 af Raaydk (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa,

 

Har lidt brug for hvordan denne simple funktion differentieres.

 

y'(t) = y(t)2 + t2

Hvilke regel bruges for at finde y'' ??

Ved godt den bliver:

y''(t) = 2y(t)*y'(t)+2t da jeg har regnet det ud i maple, men forstå ikke reglen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2012 af mathon

 

     y '(t) = y(t)2 + t2

     y ''(t)    =    2y(t)  •  y '(t)         +       2t
                  implicit differentiation

 


Skriv et svar til: Hvordan differentieres y(t)^2 + t^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.