Kemi

Korrektion af reaktionsskema - produkter og reaktanter

03. december 2012 af Hendi (Slettet) - Niveau: A-niveau

FED = Givet

Alm skrift = selvgjort

tilstandsformer = selvgjort

Afstemning = Selvgjort

2 Bi(NO3)3 (aq) + 3 Na2S (aq) -> Bi2S3 (s) + 6 NaNO3 (aq)

Bi2S3 (s) + 8 HNO3 (aq) -> 2 Bi(NO3)3 (aq) + 2 NO (g) + 3 S (s) + 4 H2O (l)

2 Bi3+ + (aq) + 2 Cl- (aq) -> 2 Bi2+ (aq) + Cl2 (g)

Cu2+ (aq) + 4 NH3 (aq) -> Cu(NH3)4 2+ (aq)

Cu2+ (aq) + 4 NH3 (aq) -> Cd(NH3)4 2+ (aq)

Cu(NH3)42+ (aq) + 2OH- (aq) + H2S (s) -> Cus (s) + 4NH3 (aq) + 2 H2O (l)

Cd(NH3)42+ (aq) + 2OH- (aq) + H2S (s) -> Cds (s) + 4NH3 (aq) + 2 H2O (l)


Svar #1
03. december 2012 af Hendi (Slettet)

SnS32- (aq) + 2 H2SO4 (aq) -> Sn2+ (aq) + 2 SO42- (aq) + 2 H2S (aq) + S (s)

MoS42- (aq) + H2SO4 (aq) -> MoSO4 (s) + H2SO4 (aq)

SnS2 (s) + 3 HCl (aq) -> HSNCl3 (aq) + H2S (g) + S (s)

Sb2S5 (s) + 2 HCl (aq) -> 3 H2S (g) + 4 S (s) + 2 SbCl3

Sb3+ (aq) + H2 (g) -> 2 Sb2+ (aq) + 2 H+ (aq)

SnCl62- (aq) + H2 (g) -> Sn2+ (aq) + 6 Cl- (aq) + 2 H+ (aq)

Sn2+ (aq) + Bi(NO3)3 (aq) -> 3 Sn(NO3)2+ (aq) + Bi (aq)

As2S5 (s) + 40 HNO3 (aq) -> 12 H2O (l) + 5H2SO4 (aq) + 2H3ASO4 (aq) + 40 NO2

MoS3 (s) + 24HNO3 (aq) -> H2MoO4 (s) + 3 H2SO4 (aq) + 8 H2O (l) +  24 NO2

H2MoO (s) + 8 H+ (aq) + 3SCN^- (aq) -> MoO(SCN)3 (s) + Sn(aq) + 3OH^- (aq)

12H3AsO4 + 15 mg^2+ (aq) + 8 NH3 (aq)-> 30 H^+ (aq) + 6 As2O3 + 15 Mg(OH)2 (s) + 4N2 (g)

MgNH4AsO4 (s) + 2 H^+ (aq) -> Mg^ 2+ (aq) + H3AsO4 + NH3 (aq)

H3AsO4 + H2S -> H3AsO3 + S + H2O (l)

As2S5 (s) + 6 OH^- (aq) -> AsS43- (aq) + AsO3S3- (aq) + 3 H2O (l)

 

 

 

 

 


Skriv et svar til: Korrektion af reaktionsskema - produkter og reaktanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.