Fysik

Mekanisk energi

10. december 2012 af sillesen1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Har fået en opgave der lyder sådan:

• Angiv Mandens mekaniske energi på toppen af Mount Everst, hvor han står helt stille!

håber der er nogen der kan hjælpe.


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. december 2012 af LubDub (Slettet)


Brugbart svar (2)

Svar #2
10. december 2012 af IdaNikoline (Slettet)

Det gælder at Emek=Epot+Ekin

Mandens kinetiske energi må være lig nul, da han står stille og hastigheden derved er lig nul.

Mandens potentielle energi må være lig:

Epot=mandens masse*tyngdeaccelerationen*højden af mount everest

Emek=Epot+Ekin=Epot+0


Skriv et svar til: Mekanisk energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.