Fysik

varme ved forbrænding negativ?

11. december 2012 af ansigtet (Slettet) - Niveau: A-niveau

har lavet en opgave:
 

beregn den udviklede varme ved fuldstændig forbrænding af 1,000g t-BS ved konstant rumfang samt den tilhørende molære ændring i indre energi ΔcUº ved 25 grader

 

konstant volumen i bombekalorimeter:

ΔcU=qv + w = qv, da w= -pΔV=0

qv=-Ckal * ΔT, qv er forbrændingsvarmen

qv=-18,131kj/K * 1,8270K = -33,126kJ

hvordan kan det være at varmekapaciteten skal være negativ ?


Skriv et svar til: varme ved forbrænding negativ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.