Matematik

Beregne vinkler og sider

11. december 2012 af benj2254 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej!

Jeg skal beregne vinkel ACB og vinkel ABD i følgende trekant:

http://www.gratisimage.dk/graphic/images/2012/December/11/57D6_50C76772.jpg

Hvilken metode skal jeg bruge?
 

Tak på forhånd

Med venlig hilsen
Benjamin

Vedhæftet fil: trekant.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

Man har

vinkel ACB = 180º - vinkel DBC = 180º - 65º .

Hvis man kan antage, at trekant ADB er retvinklet, har man derefter

vinkel ABD = 90º - vinkel BAD = 90º - 37º


Skriv et svar til: Beregne vinkler og sider

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.