Matematik

Hastighed.

13. december 2012 af Skoleelev2012 (Slettet)

Hej alle sammen. Jeg har virkelig brug for hjælp til at klare en opgave.

Her er den:

 

                                                                      Distance                    Fart                      tid

Løgstør - Hobro                                          75 km                       62 km/t                

Hobro - Vejle                                              138 km                                                   1 time 15 min

Vejle . Nyborg                                                                                88 km/t                1,33 time

Nyborg - Købehavn                                   130 km                      95 km/t

Løgstør - København

 

 

Jeg forstår overhovedet ikke hvad man skal, jeg håber VIRKELIG at i kan hjælpe mig!


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2012 af SuneChr

Der er forskellige muligheder:

1)  Beregn distancen  Løgstør - København.

2)  Hvad har gennemsnitsfarten været på hele turen?

3)  Hvad har den samlede tid i alt været for køreturen?


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2012 af hesch (Slettet)

Distance = fart * tid.  Udfyld de tomme felter, så det passer.

Løgstør - København: Læg tiderne i tidskolonnen sammen.


Svar #3
13. december 2012 af Skoleelev2012 (Slettet)

Hvordan finder man så fart og tid????

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
13. december 2012 af LeonhardEuler

Det er simpel ligning:

Disance = fart*tid

Distance/fart=fart/fart*tid

Ditance/fart=tid

Ex. Opg 1

75/62=1,2 Time= 1 Time og 12 Minutter


Svar #5
13. december 2012 af Skoleelev2012 (Slettet)

Mange tak for hjælpen!!! :)


Skriv et svar til: Hastighed.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.