Matematik

Differentiering

13. december 2012 af 1QAtion

Hej kan i hjælpe med at differentiere denne? :)

f(x)=4200

        1+10*e-0,1*x

Altså 4200 divideret med resten.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

Brug reglerne for differentiation af en kvotient og af en sammensat funktion.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2012 af mathon

se

Vedhæftet fil:differentiation_83.doc

Svar #3
13. december 2012 af 1QAtion

Jeg er ikke helt sikker på, hvad det er du har gjort. har du delt funktionen op som en sammensat funktion, og så differentieret de to, og indsat i sætningen for kvoitienten?


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Man har f(x) = 4200 / (1 + 10·e-0,1x) . Så er

f '(x) = [-4200 / (1 + 10·e-0,1x)2] · (1 + 10·e-0,1x)'

        = [-4200 / (1 + 10·e-0,1x)2] · (10·(-0,1)·e-0,1x)

        = 4200·e-0,1x / (1 + 10·e-0,1x)2


Skriv et svar til: Differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.