Dansk

Hurtig spørgsmål om Fagtekst

23. december 2012 af KatrineLarsen123 (Slettet)

Hej!

Jeg har et hurtigt spørgsmål:

Det er typisk for fagtekster, at de skrives i en bestemt tid. Hvilken?

a) Præsens (nutid)

b) Imperfektum (datid)

c) Futurum (fremtid)

Jeg mener det er Præsens. Altså Nutid. Men er det nu også rigtigt??

 

På forhånd, tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. december 2012 af YesMe (Slettet)

Har glemt det


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. december 2012 af 123434 (Slettet)

1) Præsens=nutid                  Present på engelsk:nutid

2) imperfektum=datid

3) Futurum=fremtid               Future på engelsk:fremtid

 


Svar #3
23. december 2012 af KatrineLarsen123 (Slettet)

#1

Ja, det har man jo selvfølgelig! ;)

#2

Det hedder også Præsens og Futurum på dansk. Det står der i min bog - men du kan også godt have ret! :)


Skriv et svar til: Hurtig spørgsmål om Fagtekst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.