Fysik

Newtons 2. lov oprindelige form

29. december 2012 af Lars195 (Slettet)

F_res= dp/dt

er den oprindelige form af Newtons 2. lov som vi kender den idag altså som F_res = ma?


Brugbart svar (2)

Svar #1
29. december 2012 af Jerslev (Slettet)

#0: Med "oprindelig" mener du da, hvordan Newton selv skrev den, eller blot betydningen af den?


Brugbart svar (2)

Svar #2
29. december 2012 af Martinen (Slettet)

p er impulsen og den er defineret som produktet af masse og hastighed. substituerer man det, så får man F=m*(dv/dt) og det er lig med F=m*a.

Kort sagt - ja, det er det


Svar #3
29. december 2012 af Lars195 (Slettet)

Jep... mente hvordan han selv skrev den op.. og takker :)


Brugbart svar (2)

Svar #4
29. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Her kan man blandt andet se, hvordan Newton selv formulerede de grundlæggende love:

http://en.wikipedia.org/wiki/Newton's_laws_of_motion

Newton udgav sit værk på latin.


Svar #5
29. december 2012 af Lars195 (Slettet)

Jeg takker for linket :)


Skriv et svar til: Newtons 2. lov oprindelige form

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.