Kemi

Endnu en omregning

07. januar 2013 af Elskerfarver (Slettet)

Hvordan laver jeg 1,006 g/cm3 om til 1006 g/L


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. januar 2013 af nielsenHTX

L=1dm3


Svar #2
07. januar 2013 af Elskerfarver (Slettet)

Det forstod jeg ikke.


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. januar 2013 af mathon

    

                                       1,006 g                                                   1006 g      1006 g
                         brøken -----------        forlænges med 1000 til    ------------ =  ---------  = 1006 g/L
                                        1 cm3                                                    1000 cm3       1 L
                     


Brugbart svar (1)

Svar #4
07. januar 2013 af nielsenHTX

1,006 g/cm3=1006g/dm3=1006g/L


Svar #5
07. januar 2013 af Elskerfarver (Slettet)

Tak til Jer begge to.


Skriv et svar til: Endnu en omregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.