Matematik

Antal km/t ?

11. januar 2013 af loft17 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Man kører 81 km på 6 timer 38 minutter, hvordan regner jeg det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2013 af SuneChr

38 min = 38/60 time = 19/30 time

På  619/30  time  =  199/30 time køres 81 km

På 1 time køres  30/199·81 km.


Skriv et svar til: Antal km/t ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.