Kemi

Beregning af salt koncentration i havvand

14. januar 2013 af Mixzo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Halløj, jeg mangler hjælp til de sidste beregninger i min rapport, hvor jeg skal beregne saltkoncentrationen i havvand via fældningstitrering.

Ting jeg kender:

Vhavvand = 20 ml

Vfortyndet havvand =100 ml

Vstart (AgNO3) = 25 ml

Vslut(AgNO3) =  7,1 ml

Vtilsat (AgNO3) = 17,9 ml

C (AgNO3) = 0,045 M

 

Ting jeg skal beregne:

n(AgNO3)

n(Cl-)fortyndet

C(Cl-)fortyndet

C(Cl-)havvand

n(Cl-)havvand

m(NaCl)havvand

m(Havvand)

NaCl%

Det er specielt de sidste 4, jeg har problemer med at beregne, hvilke formel? hvilke tal?
Jeg har vedlagt et dokument hvor der står hvordan jeg har beregnet de andre og jeg ville blive glad for feedback på disse også.


Skriv et svar til: Beregning af salt koncentration i havvand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.