Matematik
jeg har brug for hjælp!
05. oktober 2003 af
SP anonym (Slettet)
Please hjæp mig!!!En virksomhed regner med at kunne sælge sit produkt til en stykpris på P= 12 kr, De totale omkostninger stiger med 3 kr for hver produceret. De faste omkostninger ved prodyktionen udgør 11 kr.
1- Lad X betegne produktionsomfanget. Bestem en forskrift for omsætningsfunktionen F(x) samt en forskrift for omkostningsfunktionen g(x).
Funktionen II(x)= f(x)-g(x) kaldes profitfunktion
2- Bestem forskriften for II8X9 og beregn fra hvilken værdi af x virksomheden har overskud
1- Lad X betegne produktionsomfanget. Bestem en forskrift for omsætningsfunktionen F(x) samt en forskrift for omkostningsfunktionen g(x).
Funktionen II(x)= f(x)-g(x) kaldes profitfunktion
2- Bestem forskriften for II8X9 og beregn fra hvilken værdi af x virksomheden har overskud
Svar #1
06. oktober 2003 af Jean
Det er vigtigt at du opfatter produktet som kontinuert, altså uendeligt delelig, før det giver mening at skrive sådanne funktioner op..
Hint: Hvad tjener virksomheden på at sælge en, to, eller flere.
og hvad koster det for virksomheden at producere en, to ellere flere.
Hint: Hvad tjener virksomheden på at sælge en, to, eller flere.
og hvad koster det for virksomheden at producere en, to ellere flere.
Skriv et svar til: jeg har brug for hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
