Matematik

En simpelt stykke jeg er i tvivl om.

28. september 2005 af Sinz (Slettet)
(a-5)b-(-ab) = ab-5b+ab = 2ab-5b eller -5b?

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2005 af Einstein_15 (Slettet)

det giver i følge mine beregninger 5b-2ab..

Svar #2
28. september 2005 af Sinz (Slettet)

husk det er -5b ... !


Andre som vil hjælpe? Altså det jeg er itvivl om er om det er ba-5b+ab


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

(a-5)b-(-ab) = 2ab-5b

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september 2005 af Einstein_15 (Slettet)

#2

Forstår ikke helt hvor du ville hen med det, men resultatet af dit reducér stykke er 2ab-5b hvilket Dominik Hasek også er enig i...

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. september 2005 af DMUS (Slettet)

Tror han er i tvivl om hvorvidst ab+ab er 0.. ;) Ser udmiddelbart sådan ud, og det er det selvfølgelig ikke..


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. september 2005 af Einstein_15 (Slettet)

#5

Okay...kunne bare ikke helt følge den tankegang:-)

Brugbart svar (0)

Svar #7
28. september 2005 af DMUS (Slettet)

#6
Det er der vel egentlig heller ikke noget at sige til.. :)

Skriv et svar til: En simpelt stykke jeg er i tvivl om.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.