Matematik

Bestem tal t for hvilke vektorerne er ortogonale

19. januar 2013 af LR1994 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle.

Jeg har virkelig problemer med denne opgave. Jeg har forsøgt at finde en løsning, men jeg kan simpelthen ikke forstå det... Opgaven lyder:

Bestem i hvert tilfælde de tal t for hvilke vektorerne er ortogonale:

a) vektor a = (4 over 2t),  vektor b = (6 over 7)

Jeg tror at man skal bruge prikprodukt, men jeg er ikke sikker på hvordan og hvorledes :( Håber at der er hjælp at hente :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2013 af mathon

 

                                âb = 0


Skriv et svar til: Bestem tal t for hvilke vektorerne er ortogonale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.