Matematik

Verdens største ø

20. januar 2013 af malo077 (Slettet)

HVIS MAN BRUGER 86,1 LITER BRÆNDSTOF PR PERSON HVIS MAN FLYVER 3500 KM.

HVORDAN FINDER MAN SÅ UD AF, HVOR MEGET BRANDSTOF MAN BRUGER PÅ EN KILOMETER?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2013 af peter lind

Divider kilometerne op i brændstofforbruget


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2013 af 123434 (Slettet)

Et bud:

86,1 liter=3500 km

86,1 liter/ 3500 km=0,0246 liter/km

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. januar 2013 af SuneChr

Antal personer i flyet = n

Flyets samlede brændstofforbrug pr. km = 86,1·n/3500  liter pr. km.

# 0 overskriften: er det så, hvis n personer flyver til verdens største ø ?


Skriv et svar til: Verdens største ø

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.