Matematik

hjælp igen

21. januar 2013 af Calle74 (Slettet)

ja så er der lidt problemer igen håber nogen kan hjæle

 

3 * 3 + (-4) * 5 - 2 * (-3) + (-6) * (-3)

4 * 32 - (-2)3  +63 * (-3) -43 * (-3)4

(3 - 6)2 * 2 + 6 *(9 - 2) -32 * (6 + 1)3


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2013 af SuneChr

Skil leddene ad. Det giver bedre overblik.

A)                         3 * 3                  + (-4) * 5            - 2 * (-3)                 + (-6) * (-3)

B)                      4 * 32                      - (-2)3                +63 * (-3)               -43 * (-3)4

C)                        (3 - 6)2 * 2         + 6 *(9 - 2)           -32 * (6 + 1)3

Udregn led for led. Læg sammen, træk fra, til sidst.

(-)·(-) = (+)   og  (+)·(-) = (-)

Regn dem ud og vis resultatet. Så finder vi ud af, hvor det evt. går galt.


Svar #2
21. januar 2013 af Calle74 (Slettet)

tak det prøver jeg lige


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. januar 2013 af SuneChr

3 * 3             + (-4) * 5            - 2 * (-3)                + (-6) * (-3)

   9                   - 20                    + 6                         + 18           =       ........



4 * 32                - (-2)3               +63 * (-3)                 - 43 * (-3)4

4·9                  + 8                      - 216·3                - 64·81         =        ........



(3 - 6)2 * 2                 + 6 *(9 - 2)             - 32 * (6 + 1)3

9·2                         + 42                           - 9·343                    =          ..........

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. januar 2013 af mette48 (Slettet)

#1 det giver da ikke bedre overblik, når du ikke gør dig ulejligheden at skrive potenstallene rigtigt samt et par regnefejl.

Det er en gang sjusk du leverer.


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. januar 2013 af SuneChr

Ja, det er da ikke godt med eksponenterne. Det sker ved at kopieringen ikke tager formateringen med sig ved indsætningen. Beklager. Men hvor ser du regnefejlene i # 3 ,  Merethe?


Skriv et svar til: hjælp igen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.