Matematik

Ligninger hjææælp(:

23. januar 2013 af Frejaaaaaaaaaa (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hej jeg sidder og laver "Matematikfessor"
Og får dette spørgsmål:

Løs ligningen 2x - 8 = 8

Nogle der kan forklare mig det?(:

Brugbart svar (1)

Svar #1
23. januar 2013 af Lars195 (Slettet)

16 -8 = 8 right?


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. januar 2013 af mette48 (Slettet)

2x - 8 = 8

2x=16

x=8


Skriv et svar til: Ligninger hjææælp(:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.