Tysk

HJÆÆLP!!! TYSK STIL.....

23. januar 2013 af dudu22 (Slettet)

Nogen der er så søde at de kan hjælpe mig med at komme i gang med min tysk stil der handler om "Mein handy und ich". kan ikke komme igang.

Det første spørgsmål: hvor gammel skal man have for at få en mobiltelefon? hvorofr?

2. hvordan undgår man store regninger??

NOGEN DER KAN HJÆLPE??? ANY ONE??


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. januar 2013 af Aadel (Slettet)

Hey! :-)

Jeg ved ikke rigtigt om det hjælper, men du får en fil af mig nu som handler om det samme emne. Så må du prøv at få nogle idéer ud af det.

Venlig hilsen Amenah Maarouf;-)

Vedhæftet fil:Mein_Handy_und_ich.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #2
23. januar 2013 af Aadel (Slettet)

Men ellers så synes jeg at man skal have en mobiltelefon lige så snart man kan have ansvar for det. En af grundene er, at fx. man ikke taber den eller glemmer den hele tiden. Anden grund er, at man skal have styre på regningen. D.v.s. der er mange små der får en mobiltelefon, men hvor de ikke engang ved hvad de skal med den. De ringer til 9-10 personer og taler med dem i lang tid om dagen, og sender over 100 sms'er i et par timer. Det der sker så er at de får en stor regning, men hvor de selv ikke kan betale. Så bliver deres forældre nød til at betale den regning!! Det kan du måske bruge hvis det hjælper:-)

Men det er også en god idé nogen gange at få sig en mobiltelefon, sådan at man kan få fat i personen eller personen kan ringe hvis der sker noget vigtigt.


Skriv et svar til: HJÆÆLP!!! TYSK STIL.....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.