Fysik

Hvordan opstiller jeg lining for acceleration?

24. januar 2013 af December87 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har "en genstand bevæger sig med stedfunktionen s=12m +3,0m/st*t-½*1 ,0 m/s^2*t^2"... " beregn hastigheden for hvert sekund af bevægelsen fra t=0,0 s til t=10,0 s og indsæt resultatet i nedenstående tabel."     Men hvordan skal jeg opstille denne formel??


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. januar 2013 af dikkelmikkel (Slettet)

Du ved at

hastighed v(t) = ds(t)/dt

så der skal differentieres og fra den nye funktion v(t) skal du beregne v(0s),v(1s),v(2s)...v(10s)


Skriv et svar til: Hvordan opstiller jeg lining for acceleration?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.