Matematik

Ligninger

31. januar 2013 af lunapedersenn (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Jeg kunne godt bruge noget hjælp til at løse disse 2 ligninger:

200+(1/2)x-x=125 og

(x/16)-(x/24)=1


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2013 af mathon

 

1.
                                          200 + (1/2)x - x = 125
                multiplicer med 2

                                          400 + x - 2x = 250

                                          400 - 250 = -x + 2x

                                          150  = x


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar 2013 af mathon

2.

                                                (x/16)  -  (x/24)  =  1

du fik et hint i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1298681


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.