Matematik

Der er givet funtkionen f(x)=e^x+10x

03. februar 2013 af Biitchfreak (Slettet)

Der er givet funtkionen f(x)=e^x+10x

Funtionen F(x) er en stanfunktion til f(x).

Grafen for F(x) går gennem punktet (0,2)

a) Bestem F(x)

hvad gør jeg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2013 af mathon

 

                                                       F(x) = y = ∫ (ex+10x)dx = ex + 5x2 + k

     hvor K bestemmes af
                                                       2 = e0 + 5•02 + k = 1 + k

                                                       k = 1

   konklusion
                                                       F(x) = ex + 5x2 + 1


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2013 af doversole143 (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. februar 2013 af SuneChr

#  2   Læg det hellere ind i Fysik -, eller Filosofi rummet, som foreslået  L I N K


Skriv et svar til: Der er givet funtkionen f(x)=e^x+10x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.