Matematik

Funktionerne f og g er givet ved:

03. februar 2013 af Niko83 (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x)=-x2 +x+4 og g(x)=-x+1

Find ved beregning koordinatsættet til hver t af skæringspunkterne mellem graferne for f og g.

Jeg har ingen clue hvardan kan man løse denne opgave. Jeg har tegnet grafen men  ikke ved hvordan man regner. Håber at nogen kan give nogle forklaringer.

MVH. Nick


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2013 af peter lind

Løs ligningen f(x) = g(x)


Skriv et svar til: Funktionerne f og g er givet ved:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.