Fysik

Isolering i formel

04. februar 2013 af aknes (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.

Jeg er i gang med at lave efterbehandling på et forsøg i fysik som hedder "e/m".

Jeg er stødt på en lille forhindring: Jeg kan ikke finde ud af isolerer e/m i følgende ligning:

a=kvadratrod(m/e*2U)

Desuden ved jeg ikke hvad hældningen er i følgende lineær funktion:

e/m=2*U/r^2*B^2 <=> u=(B^2*e*r^2)/(2*m) 

Overstående formel har jeg benyttet til at afbillede en graf (r^2,U) 

Håber I kan hjælpe :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. februar 2013 af peter lind

Isoleringen 1. Kvadrer ligningen. 2. Gang ligningen med e/m  3. Divider ligningen med a

u=k*r2. k= B2*e/(2m)


Skriv et svar til: Isolering i formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.