Matematik

Eksponentiel udvikling - hjælp please!

05. februar 2013 af matematikersvært (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle sammen. Nu har jeg siddet i et stykke tid med denne opgave, og jeg har brug for hjælp!



Jeg skal tage udgangspunkt i denne forskrift: y = 4,6*1,15x -> y = b*ax

Men jeg forstår ikke, hvilken metode, jeg skal bruge for at kunne udfylde felterne i tabellen? 

Kan i hjælpe?

Vedhæftet fil: Billede.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2013 af mathon

 

             matematikersvært hvis man opgiver, inden man nåede i gang

             sildeben som i folkeskolen blot med en anden funktion


Svar #2
05. februar 2013 af matematikersvært (Slettet)

Ja, men det er jeg desværre for dum til at vide, hvordan man gør. Jeg er forvirret, der er jo så mange forskellige metoder


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. februar 2013 af mathon

           du indsætter x-værdien i stedet forfor x i
                                                           

                             ⇓
           y = 4,61,15x   udregner på lommeregneren og noterer i y-feltet

                                                         


Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling - hjælp please!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.