Matematik

Hurtig mat c hjælp :)

05. februar 2013 af krillo123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej :D

Jeg har burg for lidt hjæl til et spørgsmål her: I en trekant ABC kendes sidelængerne a= 13, b=16 og c=20

beregn trekantens vinkler og dens areal?

Har jeg ret i at man skal bruge en cosinus relation til at beregne det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2013 af 123434 (Slettet)

Du skal bruge cosinusrelationerne, da du har tre sider.

http://da.wikipedia.org/wiki/Trekanttilf%C3%A6lde

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2013 af 123434 (Slettet)

Du kan bruge herons formel til at finde arealet

(13+16+20)/2=24,5

√24,5*(24,5-13)(24,5-16)(24,5-20)


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#0

Det fik du jo svar på i din første tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1301262 . Der er ingen grund til at starte den samme opgave i en ny tråd. Fortsæt i stedet diskussionen i den oprindelige tråd.


Skriv et svar til: Hurtig mat c hjælp :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.