Matematik

find diameteren

08. februar 2013 af cicis (Slettet)

hej har lidt problemer med den her opgave til i morgen

den er som et billed fil

http://s11.postimage.org/n0ndifgqb/opgave.png

 

håber der nogen der ved hvordan man løser den

 

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2013 af papas (Slettet)

2*√(802-252)      Πυθαγορας

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. februar 2013 af exatb

Du kan trække en linie fra centrum ud til kanten. Den er r = 80

afstanden fra centrum ud til d =25

802 = 252 + (d/2)2

d2 =( 802 - 252)*4


Svar #3
08. februar 2013 af cicis (Slettet)

mange tak nu har jeg fået det til at passe bedre 151,99mm

d=151,99mm


Skriv et svar til: find diameteren

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.