Fysik

frekvens og grader

12. februar 2013 af Colloio (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

 

har virkelig svært ved at lave en tidskala om til grader, og jeg har frekvens til 20 Hz på en sinusfunktion.???


Brugbart svar (2)

Svar #1
12. februar 2013 af mathon

 

              grader = 2π•f •(180º/π) = 360º • f = 360º • (20 s-1) = 7200 º/s
                              


Skriv et svar til: frekvens og grader

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.