Matematik

Hvor stor en del af ugens timer er uden for normal arbejdstid?

14. februar 2013 af silnul (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej hvordan udregner man følgende opgave?

 

hvorstor en del af ugens timer er uden for normal arbejdstid?

 

normal arbejdstid er man-fre kl. 06:00-17:00

arbejdstimer på en mdr. 160 timer

 

opgaven kan ses i vedlagt opgavesæt - opgave 2 nr. 2.4


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2013 af SuneChr

Normal arbejdstid pr. uge  5·11 timer = 55 t

Ugen har  7·24 t = 168 t

Uden for normal arbejdstid  168 - 55 = 113 t

som udgør

            af ugens timer.


Skriv et svar til: Hvor stor en del af ugens timer er uden for normal arbejdstid?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.