Matematik

Hvilken formel kan jeg bruge til den her??

14. februar 2013 af Eddiarts (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej og glæderlig Vinterferie til jer alle;)

Mit spørgesmål er det som er nedstående, jeg er dov lidt forviret, fordi jeg ved ik hvor jeg skal putte de rigtige tal ind?  

Altså formlen f(x) = 100• ax, er jo opgivet, og lys intensitetn er 16 som er X ?? 5,0m er jo det lille x eller hvad?

på forhånd tusind tak for hjælpen og god feedback...

Når lys trænger ned gennem vandet i en sø, aftager lys intensiteten med dybden. Lys intensiteten f{x) er bestemt ved       
f(x) = 100• ax,
hvor x er dybden, målt i meter under søens overflade. For en bestemt ren og klar sø er lys intensiteten 16 i 5,0 meters dybde.
a) Bestem tallet a
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2013 af peter lind

x = 5, f(x) = 16


Skriv et svar til: Hvilken formel kan jeg bruge til den her??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.